W dniu 30.03.2021 r. odbyły się warsztaty z Kevinem Aistonem pn. "Tradycyjne i nowoczesne inspiracje na wielkanocny stół". Warsztaty prowadzone były wspólnie z mistrzem kulinarnym Wojciechem Grześkowiakiem.
Wielkanocne dania kusiły smakami i aromatami. Wiele z nich przygotowywanych jest specjalnie na tę okazję tylko raz do roku. Na naszych stołach były nie tylko tradycyjne potrawy. Pokazaliśmy pyszne i efektowne potrawy na świąteczny stół. Nie zabrakło wypieków w atrakcyjnych formach, monoporcji i wielkanocnych finger-food. Na stole wielkanocnym królowały pasztety, wędliny domowe i niespodzianki przygotowane razem z młodzieżą na warsztatach. Kevin Aiston udostępnił nam również swoje przepisy.
Zapraszamy do fotorelacji.
Warsztaty poprzedzone były spotkaniem z młodzieżą naszej szkoły pn. „Uwierz w siebie-myśl pozytywnie”.
Puentą spotkania opartego również na osobistych doświadczeniach Kevina było budowanie pozytywnego stosunku do otaczającego Cię świata, budowanie swojego poczucie wartości i asertywności w kontaktach z innymi.